Contact

Neem contact op met ons

Heeft u ons nodig voor vragen, opmerkingen of wilt u gewoon even praten over ons werk? Dan kunt u ons bellen of mailen. We proberen er te zijn voor onze klanten maar omdat we gewoon niet altijd beschikbaar zijn vragen we u om geduldig te zijn.

Heeft u vragen buiten kantooruren? Neem dan contact op via mail, we proberen alle mail vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

U heeft iets besteld maar nog niet ontvangen?

Dat is eigenlijk best raar want wij leveren helemaal niet. Maar mocht u in de veronderstelling zijn dat u iets van ons hoort te ontvangen dan horen wij dat graag.

U wilt klant worden en u wilt informatie over een product of dienst?

U wilt alleen maar wat meer weten over onze diensten maar u kunt niet genoeg informatie vinden op onze website, dan kunt u ons bellen en zullen we proberen al uw vragen te beantwoorden.

Offerte vragen?

U heeft alle informatie die u nodig heeft om te beslissen waar u ons voor nodig heeft, dan kunt u ons bellen voor een offerte. We hebben dan nog wel een emailadres of fysiek adres nodig om gevraagde documenten naar toe te sturen. Email is natuurlijk beter.

Heeft u van ons een offerte ontvangen maar heeft u nog vragen dan kunt u ons bellen. Elke offerte heeft een uniek offerte nummer, om u te kunnen helpen zullen wij u daar om vragen.

Factuur vragen?

U wilt ons betalen maar heeft nog geen factuur ontvangen, stom van ons en heel goed van u. Houdt dan uw klantnummer bij de hand, we zullen daar om vragen om de nodige documentatie te kunnen vinden.

Heeft u een factuur ontvangen maar u heeft nog vragen over de details of er is een fout in de details? Dat kan gebeuren wij maken ook soms fouten. Elk factuur heeft een uniek nummer dat wij bijhouden in ons klant systeem zo kunnen wij zien wat u al heeft betaald en wat niet, u zult dit nummer nodig hebben.

Bel: 06-40808241 voor informatie.


Of mail naar: info@vivokin.com