SAAS oplossingen

We hosten een aantal web applicaties zelf, u kunt gebruik maken van de volgende web applicaties.

Koppeling maken

U heeft een website en u zoekt een nieuw CMS systeem om uw site te beheren? Dan kunt u gebruik maken van ons systeem zonder de website bij ons onder te hoeven brengen. Wij onderhouden meerdere micro services waar u gebruik van kunt maken om publicaties, agenda punten of boekingsgegevens op te halen. U krijgt van ons een login token waarmee u secure kunt inloggen.

Diensten

Maatwerk

Windows desktop applicatie

Wij maken desktop applicaties voor windows, wij werken met Forms of WPF afhankelijk van het ontwerp. Wat maken wij? Wij bouwen tools voor bedrijven die graag een taak willen automatiseren. Als u een bedrijfsproces heeft waar u handmatige taken moet invoeren in een database kunnen wij u helpen dat te automatiseren. Wilt u weten of een taak geautomatiseerd kan worden dan kunnen wij daarbij adviseren. Hoe gaan wij te werk? Wij bespreken eerst met u de eisen, waarna we een ontwerp voor u maken. Bent u het eens met het functioneel ontwerp en de eisen zoals wij dat begrepen hebben dan bespreken we hoe we verder gaan. Wij werken met scrum dat betekent dat wij een periodieke oplevering hebben, waarin wij bespreken of we verder gaan met het project. Bent het tevreden met het product dan gaan we over naar het opleveren en kunt u bepalen hoe u het product wilt ontvangen. Natuurlijk houden wij u op de hoogte gedurende het gehele traject, als u wilt kunt u ook een productowner instellen.

Bij oplevering krijgt u naast het pakket ook een handleiding en eventueel een training. Wij komen dan bij u uw personeel inwerken in het gebruik van de software. Ook installatie is mogelijk als u daar zelf geen mogelijkheden voor heeft.

SAAS oplossing

Wij hebben een aantal software applicaties gebouwd voor ons eigen gebruik maar we besloten een deel er van openbaar te stellen voor externe partijen. CMS tool We hebben een tool ontwikkeld voor onze websites waarmee wij onze klanten de mogelijkheid geven content te wijzigen, in te plannen en te uploaden zodat uw website up-todate kan worden gehouden. Met de tool kunt u publicaties live zetten, kunt u agendapunten inplannen en kunt u image content beheren. Onze cms tool is online te gebruiken maar we hebben ook een desktop versie waar u gebruik van kunt maken. U krijgt van ons login gegevens waarmee u gebruik kunt maken van het portaal, in het portaal kunt u een security token en een software token aanvragen.

Website

Wij bouwen websites voor klein tot middel grote bedrijven. Onze websites zijn te beheren via onze CMS tool waar u gebruik kunt maken. Wij kunnen natuurlijk uw website ook koppelen aan al bestaande CMS tools als u dat makkelijker vindt. Wij werken met ASP.net, Javascript, HTML en CSS, en koppelen al onze websites aan onze SOAP service. We hebben een REST service waar we gebruik van kunnen maken als u geen gebruik wilt maken van ASP.net, dan maken we ook nog gebruik van Ajax om een functioneel en dynamisch website voor u te bouwen.