Wij werken met

Nieuwe technologiën

We zijn bezig de volgende technologiën te integreren in ons portfolio, en zullen binnenkort beschikbaar zijn.

Wie zijn wij en wat doen wij

Even een introductie

Vivokin applied technologies is een software bedrijf dat software maakt omdat het kan. We zijn begonnen met software omdat we er veel ervaring mee hebben. Op een bepaald moment kwam de tijd en het geld om de nodige hardware te kopen en te installeren. Het leek ons dan ook een natuurlijke beslissing om onze diensten aan te bieden. Nu helpen we bedrijven met kleine software problemen of gehele oplossingen, van een desktop applicatie tot een asp.net cms oplossing.

Wij nemen onze klant verzoeken heel serieus, soms iets te, maar daar zullen we het nu even niet over hebben. Het is voor ons van belang dat de klant krijgt wat hij nodig heeft, en niet iets neemt wat te duur is of onnodig complex. We gaan tot het uiterste om voor onze klanten uit te zoeken wat nodig is en hoe dat geregeld kan worden, we doen dit omdat we graag willen helpen en geen misbruik willen maken van uw vertrouwen.

We zijn nog maar een klein bedrijf met maar drie personen, een backender, een front-ender en een designer vandaar dat wij geen nog grote projecten kunnen oppakken. We kiezen nog vooral voor kleine opdrachten oppakken met een korte tijdsduur. We werken voornamelijk off-site in Westervoort waar we kantoor aan huis hebben. Wilt u langs komen dan mag dat we hebben thee en koffie in overvloed.

We werken met WPf (windows presentation foundation) aan desktop applicaties voor windows OS, met ASP.net aan web applicaties en HTML, CSS aan websites en webpagina's. We werken met windows 2016 server voor het hosten van webservices en voor onze data opslag met MSSQL.